Bloggnorge.com // Hannah Andersen
Start blogg

Hannah Andersen

En dag uten trening er en dag uten mening

Edea skates

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 10. januar , 2019 kl. 11:00

Dette innlegget er sponset av Edea Skates.

Siden jeg skal til OL trenger jeg nye skøyter fordi mine skøyter begynner å bli veldig slitt. Derfor har jeg blitt sponset av Edea Skates, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg får alt jeg trenger og vil ha, noe som jeg synes er veldig bra siden jeg er den første norske jenta som stiller opp i OL fra Norge på 25 år! Jeg er evig takknemlig og jeg kan ikke sette ord på hvor glad jeg er. Jeg vil gi en stor takk til Norges skøyteforbund. Jeg håper mange fler enn meg får muligheten til å gjøre det samme som meg.

Siden jeg er sponset tenker jeg å legge ut litt av det jeg kan få tilsendt.

Dette er den skøyten med mest støtte. Det som er fordelen med denne skøyten er at den er litt stivere og det gjør at man kan hoppe kvadruple hopp. Den ligger på 95% og en liten oppgradering fra de jeg hadde. (Se bilde under)
Dette er de skøytene jeg har nå. Det har støtte på 90% og det er de nest beste skøytene du kan få hvis du vil ha stive skøyter.

Jeg får også hansker, sokker, jerntrekk, kalosjer, lisser og det som trengs.

Så tusen takk til Edea skates og Norges skøyteforbund <3

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.