Bloggnorge.com // Hannah Andersen
Start blogg

Hannah Andersen

En dag uten trening er en dag uten mening

Mitt mål

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. januar , 2019 kl. 09:30

Mitt mål er OL, og det målet har endelig kommet til oppfyllelse, jeg har blitt tatt ut til OL. Norge ville se MEG dra til OL, hvor sjukt er ikke det. Jeg er utrolig takknemlig og jeg vil takke alle venner og familie som har stått opp for meg. Jeg er utrolig glad i alle derre som leser også fordi dere gir meg så mye motivasjon til å forsette. Jeg får så god respons på det jeg skriver om. Men vil dere egentlig høre om trening? Jeg kan gjerne skrive om litt mer enn bare trenin Vil dere at jeg skal skrive om min reise til OL? Hvis JA, hva vil dere jeg skal skrive om <3

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.