Bloggnorge.com // Hannah Andersen
Start blogg

Hannah Andersen

En dag uten trening er en dag uten mening

I dag

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. januar , 2019 kl. 09:22

I dag har jeg hatt en skikkelig hard økt. Jeg holde på å dø, jeg trente lår og armer i 3 timer. Det er noe jeg aldri skulle gjort, jer har ikke kondisjonen til det, og jeg er virkelig ikke god nok til det. Jeg kjørte på med en litt rolig oppvarming, så jeg begynte med å løpe litt på mølle og sykle. Jeg tøyde godt ut før jeg begynte med økten.

Det er sikkert mange som lurer på hvorfor jeg trener så hardt og kjører meg så hardt som jeg gjør. Det er fordi jeg har et mål, det målet er å komme til OL i kunstløp. Jeg har ikke fortalt at jeg driver med kunstløp til noen på bloggen enda, men nå vet alle det. Jeg har gått på kunstløp siden jeg var 4 år gammel. Og elsket det siden det. Jeg ligger som en av norges beste, men det er ikke bra nok for meg. Derfor har jeg som mål å komme til OL fordi det hadde vært en kul opplevelse og bare være med, jeg trenger ikke å vinne. Jeg er fornøyd om jeg får en siste plass, fordi målet mitt var å komme med, da burde jeg være stolt v min egen innsats og ikke legge skulen på trenern min for at jeg ikke vant. Sett dere mål og prøv så godt dere kan.

Har dere noe mål? La meg vite i kommentarfeltet <3

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.